Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért "rendszeretlen" a...

Miért "rendszeretlen" a menstruációm?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban szokásosan megjött a menstruációm, akkor, amikor kellett. 6 nap múlva elmúlt (mindig 6 napig szokott tartani) majd rá 3 napra elkezdtem barnázni, ez egy napig tartott. Már ekkor furcsálltam a helyzetet és eléggé megijedtem, de próbáltam nem foglalkozni az egésszel. A mostani hónapban is rendesen megjött, viszont 4 nap múlva elmúlt teljesen és mégcsak barnázás sem volt már, sima folyás és ennyi. Rá egy napra ismét elkezdtem vérezni, de úgy rendesen, ez már nem csak barnázás volt. Ez szintén egy napig tartott.

Mitől lehet ez? Eddig soha nem fordult elő ilyen, csak most az utóbbi 2 hónapban.

2021. aug. 24. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Elkezdtél szedni valamit mostanság?
2021. aug. 24. 17:58
 2/12 anonim válasza:
Terhes nem lehetsz?
2021. aug. 24. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Stressz, étrend, életmód váltás esetleg? De a doki biztos jobban fog tudni segíteni
2021. aug. 24. 18:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Kb. Fél éve használok hüvelygyűrűt, előtte fogamzásgátló tablettát szedtem pár hónapig.

17 éves vagyok.

2021. aug. 24. 18:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Oltás volt? Nagyon sok nőnél bekavart.
2021. aug. 24. 18:22
 6/12 A kérdező kommentje:

A terhességet kizárnám a gyűrű miatt, illetve reménykedem, hogy nem attól van ez az egész.

3as válaszolónak: volt egy fogyókúrás időszakom, amikor lefogytam 6 kilót. Nem tudom, ez tudja befolyásolni? Igaz, ez nem Most volt, hanem pár hónapja.

2021. aug. 24. 18:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Megkaptam mindkét oltást, igen.
2021. aug. 24. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az oltás okozhatta (mostmár fel is van tüntetve mellékhatások között). Rengeteg ismerősömnek felborult, főleg moderna és pfizer után (még ciszta is kialakulhat). De egy dokit nem árt felkeresni.
2021. aug. 26. 20:55
 9/12 A kérdező kommentje:

Hát remélem nincs semmi gond és az oltástól van.

Köszönöm a válaszokat!:)

2021. aug. 26. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Pfizert kaptál? Facebook, "Pfizer mellékhatások". Csatlakozz, nem vagy egyedül. Ne maradjon titok, ha az oltás okozta.
2021. aug. 26. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!