Miért "rendszeretlen" a menstruációm?
Múlt hónapban szokásosan megjött a menstruációm, akkor, amikor kellett. 6 nap múlva elmúlt (mindig 6 napig szokott tartani) majd rá 3 napra elkezdtem barnázni, ez egy napig tartott. Már ekkor furcsálltam a helyzetet és eléggé megijedtem, de próbáltam nem foglalkozni az egésszel. A mostani hónapban is rendesen megjött, viszont 4 nap múlva elmúlt teljesen és mégcsak barnázás sem volt már, sima folyás és ennyi. Rá egy napra ismét elkezdtem vérezni, de úgy rendesen, ez már nem csak barnázás volt. Ez szintén egy napig tartott.
Mitől lehet ez? Eddig soha nem fordult elő ilyen, csak most az utóbbi 2 hónapban.
Kb. Fél éve használok hüvelygyűrűt, előtte fogamzásgátló tablettát szedtem pár hónapig.
17 éves vagyok.
A terhességet kizárnám a gyűrű miatt, illetve reménykedem, hogy nem attól van ez az egész.
3as válaszolónak: volt egy fogyókúrás időszakom, amikor lefogytam 6 kilót. Nem tudom, ez tudja befolyásolni? Igaz, ez nem Most volt, hanem pár hónapja.
Hát remélem nincs semmi gond és az oltástól van.
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!