Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha mensikor...

Mit csináljak ha mensikor büdös vagyok?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és mostanában a mensim nagyon büdös.

Régóta fóbiám hogy büdös vagyok és az emberek megjegyzik.

Annak ellenére, hogy rendesen tisztálkodom.

Ma sajnos egész nap éreztem ilyen "kaki" szagot, pedig próbáltam arra gondolni, hogy nem én vagyok, útjavítás meg minden de mikor leszálltam a villamosról akkor épp egy csaj mondta hogy "fú de büdös van" és pont akkor haladt el mellettem. Olyan szégyenérzet jött rám mint még soha. Nagyon rég volt ez a szégyen bennem és most újra előjött.

Sosem volt ilyen kellemetlen a mensim még.

Mi az oka?

Rendesen tisztálkodom.

Bár most olyan volt hogy kora reggel zuhanyoztam, utána elindultam és később értem haza, viszont kissé leizzadtam és ismételt zuhany nélkül indultam mert siettem. Lehet emiat jobban magamra vettem.

Persze ha egyből eljutok wcre ott nincs gond, mert nedves törlőkendővel felfrissítem magam és egyebek de most végig úton voltam ide oda.

Nagyon szorongok emiatt is.

Korábban azért túléltem a mensi időszakot, mert most már csak 3 napos nekem, de most büdös kissé.

És régen suliban is kerültem emiatt kellemetlen helyzetbe mint tesin eléggé görcsöltem, izzadtam pedig csak ültünk, de olyan erős szagú ilyenkor a pukim és ciki volt hogy megérezték de szerencsére másra terelődött a gyanú..viszont itt leléptem mert olyan rosszul voltam.

Csak betétet használok egyékbént amit eddig is.

Nem élek nemi életet.

Más került ilyen helyzetbe? :(

Légyszi, normális válaszokat szeretnék ha lehet.

24l

2021. aug. 24. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

A betét persze hogy büdös. Amikor még szűz voltam, csak betétet használtam, és nagyon rossz közérzetem volt. Ha óránként cseréltem, akkor is büdösnek éreztem magam.

A tampon nálam nagyon jól bevált később. Esetleg vizsgáltasd ki magad, hormonálisan is és nőgyógyaszatilag is, nincs-e fertőzésed. A jó minőségű dezodor/parfüm is javít a dolgon, ne gagyikat vegyél.

2021. aug. 24. 16:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kehely, a tamponban is bomlik a vér, csak beljebb egy kicsivel.

De nőgyógyászat!

2021. aug. 24. 18:14
 13/18 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászat mindenképp lesz, bár 3x fogom megjárni, eddig valahogy nem találtam megfelelő orvost vagy a gyógyszerek nem hatottak hiába követtem az utasítást helyesen.
2021. aug. 24. 18:17
 14/18 A kérdező kommentje:
MÉg elfelejtettem hogy ez általában csak az első nap nagyon erős és kellemetlen, második harmadik nap már megszokom és nincs is erős szag szintne.
2021. aug. 24. 22:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha gondolod ajanlhatok egy jo Bp-i nogyogyaszt privatban.:)
2021. aug. 26. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
A menstruációs vér oxigénnel érintkezve kellemetlen szagú.
2021. aug. 26. 18:11
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Na azért az jó lenne, ha nem azt hoznánk ki burkoltan, hogy aki betétet használ, az egy igénytelen, garantáltan büdös disznó.

Egy-két rövidebb időszakot kivéve mindig is azt használtam, szűzként és nem szűzként, erős és gyengébb vérzéssel, télen és nyáron is. Soha nem voltam büdös, nyáron se (pedig hiperérzékeny vagyok ilyenekkel kapcsolatban, már a gyengébb izzadtságszag is az őrületbe kerget). Igaz, rendszeresen cseréltem, ha nem volt tele, de rég bent volt, akkor is, mielőtt szaglani kezdhetett volna meg persze intimtörlőkendő. Ezen kívül főleg nyárra nem az agyon műanyagozott felületűeket kell venni, hanem a lágyabb, pamutjellegűeket. Ennyi a titka a normális betéthasználatnak, rengeteg nő él vele, mégse szaglik penetránsan minden másodikuk. Aki igen, az vagy a megfelelő higiéniára nem ad vagy valóban valami csúnya fertőzése van, ahogy ez a kérdezőnél is esélyes.

2021. aug. 27. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Remélem találsz jó nődokit és segít a gombával. Talán kérj probiotikumos kezelésre is kúpot/krémet, hátha tud ajánlani valami jót. Intim lemosót/tusfürdőt használsz? Mert azok se segítenek, jobb a tiszta sima víz vagy orvos által ajánlott lemosó.

Amúgy ha több óráig nincs alkalmam betétet cserélni, akkor nekem is nagyon büdi, plusz sokkal jobban izzadok azokon a napokon. Talán illatosított betét segíthet, gyakori csere, plusz nagyon jó erős dezodor azokra a napokra az izzadás ellen segít. De hátha megszűnik majd a betegség elmúlásával.

2021. szept. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!