Mi lehet velem? Csak bekepzelem?
Figyelt kérdés
Ebben a honapban pontos idoben menstrualtam, es kb most lehet peteeresem. Eleg rosszul erzem magam minden kajatol, olyan dolgokat kivanok meg, amiket soha. Fel van puffadva a hasam eléggé. A peteeres miatt lehet? Igy nem hinnem, hogy lehetek terhes.. Vagy igen?2021. aug. 23. 17:41
1/3 anonim válasza:
Ha védekezés nélkül szexeltél akkor lehetséges a terhesség bár ez terhes tünetnek túl korai lenne. Szerintem a hormonjaid szorakoznak veled
2/3 anonim válasza:
Azt mondod most volt peteérésed. Ezek tipikus progeszteron okozta tünetek. Jellemzőek lehetnek a ciklus második felére. Ha terhes is lettél, ezek még akkor sem annak a tünetei.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam inkabb.
2021. aug. 23. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!