Oltás után ez normális?
Nagyon pontosan szokott megjönni, 28 nap és kb 4-5 óra. Ez alapján pont az oltás napján lett volna meg (csütörtök), de vasárnapig késett. Nagyon fájt a hasam, a fejem és a hátam, borzalmas hányingerem volt. Azt hittem el fog múlni, ha megjön, de csak fokozódott. Már az ágyból is alig tudok kikelni a fájdalomtól, szédülök, hőemelkedésem van, sokszor hőhullámok futnak át rajtam, máskor meg a hideg ráz. A háziorvosom azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd egyszer elmúlik.
Mensi előtt szokott ilyesmi lenni, de sosem ennyire durva. Vettem be fájdalomcsillapítót és görcsoldót az orvosom tanácsára. Ez sem segített, többet meg nem merek enni, nehogy baj legyen.
Enni alig tudok, ha ételre gondolok hányingerem lesz. Inni viszont szoktam rendesen, napi 2-2,5 l meleg teát.
A vérzésem nagyon erős, 8 óránként kb ki kell cserélni a kelyhet, mert érzem, hogy tele van...
Tudok tenni ellene valamit? Vagy ez így tényleg oké és csak én reagálom túl?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!