Mi lehet a bajom? Gyulladás?
Áá, a kedvenc PASI hozzászólóm ismét akcióba lépett. De most kivételesen igaza van, AZONNAL menj orvoshoz, ez nagyon nem vicces. A púp valószínűleg nyirokcsomó lehet, ami leggyakrabban gyulladást jelez, a gyulladás pedig végleges meddőséget okozhat. Nem tudom, hogy a fejfájásnak van-e köze a fertőzéshez, ha igen, az szerintem elég nagy baj, mert nem kizárt, hogy olyan baktériumfertőzésed van, ami toxint (méreg) termel. De ez csak találgatás, ne ijedj meg, viszon MÉG MA menj orvoshoz, ha a nődoki nem fogad (ha elég kitartóan bizonygatod, hogy nagyon sürgős, szoktak fogadni azonnal), akkor a házidokihoz (a nyirokcsomó és a fejfájás miatt).
Ha pesti vagy, és nincs dokid, ő hétfőnként rendel, ha megmondod, hogy nagyon sürgős, akkor soron kívül ad időpontot estére. Viszont magándoki, sokba kerül, helyben csinál ultrahangot, ha kell (nálad valószínűleg kell), ezért legyen nálad 20 ezer Ft. (Nem fog ennyibe kerülni, csak kb. 15-16 ezerbe, de nem tudom pontosan. 20-ból ki fog jönni, azt biztos, ha nem kell ultrahang, akkor 10 körül van.) A magánrendelés menüpontban megadott tel. számot hívd fel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!