Lányok, nők, ti mennyi egészségügyi betétet használtok a menstruációtok egy napján?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 00:41
1/14 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az enyém nagyon releváns lesz..
Nappal tampont használok, mert pelenka feelingje van a betétnek, este viszont 1 betét elég.
Ha esetleg nem megyek sehova, akkor 2 betét nappal-1 este de ez általában már szinte az utolsó napokban van
2/14 anonim válasza:
Mi ez a sok betétes kérdés mostanában?
Nekem tűnt fel csak? O_o
3/14 anonim válasza:
#2. Van egy olyan érzésem,hogy ezeket egy nagyon beteg férfi írogatja ki.. de ne legyen igazam.
4/14 A kérdező kommentje:
#3, helló, ez a "nagyon beteg férfi" egy 16 éves lány. Megnyugodhatsz, nincs igazad. :)
2021. aug. 20. 14:32
5/14 anonim válasza:
2-3 az erősebb napokon (jó minőségű)
1-2 amúgy
Ha ilyen olcsóbb sajátmárkás van, akkor napi +1(-2)
6/14 anonim válasza:
Napi 3-4 az erősebb bapokon. Éjjelre eggyel kihúzom.
7/14 anonim válasza:
Napi 1-2 (-3) elég, én vigyázok, hogy ne pazaroljak úgyhogy nem szoktam használni sokat
8/14 anonim válasza:
Tudom, hogy irreálisan drágák a menstruációs termékek, de ilyenkor nem a pazarlást kellene szem előtt tartani, hanem higiéniát.
9/14 anonim válasza:
Nyilván ha ki kell cserélni kicserélem. Nem lett még ennyi év alatt semmi bajom attól hogy napi 2 betéttel vagyok
10/14 anonim válasza:
Én kelyhet használok. Ezt elvileg 12 óráig lehetne gasználni, de mivel nagyon erős a vérzésem 4-5 óránként ki kell cserélnem, mert szinte csurig van. Este nem cserélem, akkor egyáltalán nem vérzek, csak miután felébredtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!