Mit tegyek fájdalmas menstruációs görcsök ellen?
Még a végén kitalálja a doki, hogy ez is a covid miatt van. Nekem mostanában bármi gond van, ez rá a válasz, aztán pá, majd jobb lesz.
Tényleg ne hagyd magad lerázni.
Amúgy nem tudom, hány éves vagy.. de amikor tini voltam, én is nagyon szenvedtem tőle, hánytam is, meg menni alig tudtam. Aztán szerencsére kinőttem ebből. Most is fáj, de annyira nem vészes.
Jobbulást!
Nem tudom hány éves vagy, de lehet érdemes nőgyógyászt felkeresni, írnak fel fogamzásgátlót (létezik alacsonyabb hormontartalmú is) és sokkal jobb lesz. Évekig szenvedtem, volt, hogy kórházban kötöttem ki, injekció segített csak. Utána cataflam, algoflex dolo rapid forte, minimum 3db egy nap. Ajánlom még a meleg párnát, vagy forró víz üvegbe, beletekerni törölközőbe és azt tenni a hasadra.
Jobbulást!
Menstruáció idején az emésztés is megzavarodik.
Próbálj ilyenkor egészségesen étkezni, csak vizet (esetleg teát) inni, szedj probiotikumot és magnéziumot. Ezeknek mellékhatásunk sincs. Emellett a bélrendszer működésében is lehetnek zavarok, hasmenés, szorulás, ezért is fontos egészségesen táplálkozni.
Kerüld a cukros és nehéz ételeket. Minél természetesebb, annál jobb. :)
Jobbulást!
8
Egészségesen eszek mindig nem csak a menzesz idején.
Még eddig nem tapasztaltam se hasmenést se szorulast mikor meg van.
De köszi a válaszod,ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!