Nem kellemetlen érzés ilyenkor?
Figyelt kérdés
szóval betesztek egy betétet (akár tampont, bár annál nem annyira) és mondjuk utána 20 perc múlva elmentek wcre. akkor ugye már foltos lesz a betét, de nyilván nem teszek be egy újat, ha nemrég tettem be. és nektek nem olyan érzés utána visszahúzni a bugyit mintha használt betétet tettetek volna be? vagy ez csak nekem kellemetlen érzés?2010. aug. 29. 21:02
1/7 anonim válasza:
Igen, kicsit rossz, de ez van. :)
2/7 anonim válasza:
Nekem is kellemetlen,tamponnál is.Én mindig cserélni szoktam újat.
3/7 anonim válasza:
Én úgy használom, hogy vékony réteg vattát teszek rá, minden vécézés után. Nagyon érzékeny a bőröm, és így nem leszek kiütéses.
4/7 anonim válasza:
Én olcsó vékony tisztasági betétet ragasztok az always betétbe, és minden alkalommal cserélem a tisztaságit!
Így, nem kell a drága betétet csak napi 2X cserélni!
6/7 anonim válasza:
Bazz, minek a legdrágább betétet használni?(always) Én tescosat használok és tök jó, meg tök olcsó! Kényes pics.ák!
7/7 anonim válasza:
Valakinek ez a jó, valakinek meg az. Embere válogatja. Nekem is nagyon kényelmetlen, főleg tamponnál... Olyan mintha megtelne pisivel és kellemetlen érzetet ad utána. Általában cserélem... de nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!