Szedhetem a Cifran 500mg-t?
Figyelt kérdés
43 kg vagyok a doki ezt írta fel mert véres volt a vizeletem. A mai a 2.nap, reggel bevettem délutánra elég rosszul lettem a fejem is megfajdult hanyingerem lett, stb. Lehet nagy az adag? Elég lenne a fele is a kis súlyom miatt? Betegtajekoztatoban nincs semmi a mellekhatasokon kívül2021. aug. 18. 20:45
1/3 anonim válasza:
Érdemes felhívnod az orvost, ha panaszaid vannak.
Szedsz mellette probiotikumot, előtte eszel eleget? (Ha jól emlékszem ezt evés után kell bevenni, ha nem eszel előtte rendesen, lehet kicsit bántja a gyomrod)
2/3 A kérdező kommentje:
Eszem előtte igen. Probiotikumot vettem de nem szedtem be mert nem volt hasmenésem tőle.
2021. aug. 18. 20:49
3/3 anonim válasza:
Akkor érdemes lenne orvossal konzultálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!