Rendszertelen mensi 17 évesen?
Sziasztok!
17 éves vagyok, és nagyon rendszertelen a menstruációm. Annyira hogy azt sem tudom megmondani (naptár nélkül), hogy mikor volt utoljára. A terhesség nem jöhet szóba, és a szüleimet nem érdeklik ezek a dolgok (kérlek ne szídjátok, nagyon jól ismerem őket) Tanácsot szeretnék kérni, mert nagyon rettegek attól, hogy valami komoly baj lehet a háttérben. Elmennék orvoshoz, de egyrészt nagyon félek, még sohasem voltam, másrészt pedig nem lenne elegendő zsebpénzem magánorvoshoz.
(A korházi nőgyógyászokról pedig nem sok jót hallottam) :(
Tanácstalan vagyok és elkeseredett. Köszönöm, hogy elolvastad ❤️
Naptar nelkul en se tudom megmondani, hogy mikor volt utoljara, pedig kb rendszeres :D
Mit jelent, hogy rendszertelen? Egyebkent meg 17 evesen mar egyedul is elmehetsz, nem korhazba, hanem a helyi sztk-ba. Nem biztos az, hogy nalatok pont rossz orvosok vannak, nalunk kifejezetten normalis, kedves az allami nogyogyasz. Idopontot kell viszont kerni, azt telefonon megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!