Petefészek cisztát életmódváltással el lehet "tüntetni"?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ultrahangon és találtak egy 8x5 centis cisztát a petefészkemben. Kedden megyek a nőgyógyászomhoz. Egy ekkora méretűt leszívnak, vagy műtenek? Én tudok tenni valamit a felszívódása érdekében?2021. aug. 14. 21:12
1/6 anonim válasza:
8x5 centi az nem kicsi, minel elobb szedik ki, annal jobb.
2/6 anonim válasza:
Biztos, hogy 5*8 centi? És biztos, hogy a petefészekben van? Aminek a normál mérete kb 3*4 centi?
3/6 A kérdező kommentje:
Ilyen diagnózist kaptam és az ultrahangon is mutatták.
Nem tünetmentes, ezért is mentem el ultrahangra.
2021. aug. 14. 21:52
4/6 anonim válasza:
Nekem 52*68mm volt a petefészek cisztám, először az orvosom elküldött vérvételre amiből kiderült, hogy jóindulatú. Utána az eredménnyel visszamentem és az orvosom javasolta, hogy az eltávolítása nem szükséges sok nő nem is tud róla, hogy van nekik. Így nem volt műtétem, rá kb fél évre kidurrant na az viszont fájdalmas volt. De ezt az orvosom mondta is, hogy a ciszta kidurranása fájdalmas.
6/6 A kérdező kommentje:
Fájdalmas együttlét a férjemmel, menstruáció késése (ezelőtt sohasem késett), pecsételő vérzés és jobb oldalon néha fellépő szúró fájdalom, illetve idegentest érzés.
De elvileg a puffadás is lehet tünet, valamint az extrém szőrösödés is. Nálam pl mindkettő jelen van.
2021. aug. 15. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!