Szeretném eltolni a menstruációmat. Tudnátok segíteni?
Olvastam, hogy van olyan lehetőség, hogy nem tartok gyógyszermentes napot. 7-10 nap a maximum ami "ajánlott", nekem csak 7 napot kell tolnom. Ha elfogy az ehavi tablettám, és elkezdem a következő havit szedni szünet nélkül és letelik az 1 hét (amennyit el akartam tolni a nyaralás miatt), akkor szedjem tovább a következő havit és akkor kimarad az augusztusi mensim? Vagy az eltolás után tartsak gyógyszermentes hetet, hogy megjöjjön? Ha az utóbbi, akkor a menstruáció után egy teljesen új havit kell elkezdenem szedni?
Misse-t szedek.
Köszönöm a segítséget.
Szerintem inkább ne vitézkedj ezzel... a természet és az evolúció adott neked valamit, nem véletlen! Hagyd a maguk menetrendje szerint történni a dolgokat, egy tábor, egy strand stb. nem ér ennyit!
Biztos vannak varázslók, akik ezzel vagy azzal ötletelnek - de nem célszerű ujjat húzni a természet törvényeivel...
Tessék. A tájékoztatója
Menstruációjának késleltetése: mit kell tudni
Bár ez nem ajánlott, késleltetheti a menstruációt, ha a fehér placebotabletták bevétele helyett a Missee 0,10 mg/0,02 mg filmtabletta új csomagjával folytatja. Ennek a második csomagnak a szedése során enyhe, vagy menstruációszerű vérzést tapasztalhat. Fejezze be a második csomagot a 4. sorban levő 7 tabletta beszedésével. Ezután kezdje el a következő csomag szedését.
Kikérheti orvosa tanácsát, mielőtt dönt menstruációjának késleltetéséről.
Rengeteg ilyen kérdés van már.
Mikor értitek meg már végre, hogy ez nem egy befolyásolható folyamat?
Legalábbis ésszerű kereteken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!