Menstruaciót hogyan tudnám eltolni 1 héttel ? Több lennt
Barátommal tavkapcsolatban vagyunk , 2 hónapja nem talalkoztunk most jön a két ünnep között és nekem pont akkor fog megjönni . ( Nem kerek ilyen választ ,hogy a jó katona vérben is harcol.-)
Hogyan tudnám kicsit eltolni a menstruacióm ?
Hallottam a citromról az tényleg hatásos lehet ? Valamint mikkel érdemes még próbalkozni ?
Köszönöm a válaszokat is előre !
Ismerős 😄 Távkapcsolat, karácsonykor itt lesz nálam, és pont akkor fogok menstruálni.
Szerintem amúgy semmivel nem lehet eltolni, kétlem hogy működnek ezek a házi praktikák, a női ciklus sokkal összetettebb annál, hogy ilyen kis dolgokkal befolyásolni tudjuk.
Ezt megszívtuk, maradnak az orális játékok a mi részünkről, és a kezes játékok az ő részükről 🤷♀️
De nézd a jó oldalát, legalább végre együtt lesztek és összebújhattok 🙂 Én már annak is nagyon örülök hogy legalább hozzábújhatok és fekhetek a karjaiban amennyit csak akarok.
Semmivel
A citromos dolog nem tudom hogy kapott szàrnyra, mert semmi köze hozzà.
Ha szedsz fog.gàtlót azzal meg lehetni oldani.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
Fog.gátlót nem szedek ,csak tervezek majd .
Ez a citromos megoldás nekemis bevált már 1 szer hátha most is működni fog .
Mindenkinek meg a zöld kéz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!