Ajánlani tudtok nekem endokrinológus nőgyógyászt pest megyében ? Aki rendellenes vérzésre specializálódott?
Figyelt kérdés
Sajnos volt 1 küretem már tavaly, cisztásodok és a mensim sokat késik amikor megjön akkor 2-3 hétig vérzek ebből 1 hét nagyon.Megkeseriti az életem.
A vidéki orvosom mindenféle hormon vizsgalat nélkül kezelgetne.
2021. aug. 8. 15:24
1/6 anonim válasza:
Ne haragudj hogy megkérdezem: de oltott vagy? Covid vakcina után sokaknál jött elő rendellenes vérzés.
3/6 anonim válasza:
bar otletem sincs, hogy o mire specializalodott, viszont nagyon jo a doktorno, egeszen biztos talaltok megoldast
lehet inzulinrezisztencia vagy pcos is a hatterben
sot, ha rendszertelen, akkor valoszinuleg ezek allnak a hatterben.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen oltva vagyok, de aprilisban kaptam az oltast, nekem előtte is ugyanez a problémam volt.
Ezért volt 1 éve küretem.
2021. aug. 8. 15:59
5/6 A kérdező kommentje:
A dr halmos melyik korhazban dolgozik?
2021. aug. 8. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!