Én mindig használok tisztasági betétet, nem csak edzéshez.
2021. aug. 5. 17:44
3/9 anonim válasza:
Emlékszik még azokra a reklámokra, melyek arra intik a nőket, hogy tisztasági betét nélkül egy tapodtat se tegyenek, ha kimozdulnának otthonukból, mert azt használva boldognak és frissnek érezhetik magukat? Akkor ezt felejtse is el, és ne hordja minden nap! Miért? Mert ezen betétek mindennapos használatával pont nőgyógyászati gyulladásai és allergiás reakciói alakulhatnak ki. Allergiás reakciót a betét anyaga és annak bűzelnyelő bevonata okozhat. Válasszon helyette parfümmentes légáteresztős betétet és cserélje 4 óránként.
Soha nem használok sportoláskor ilyet, teljesen feleslegesnek tartom.
Csak a pirosbetűs napjaimkor használok betétet.
2021. aug. 5. 17:50
5/9 anonim válasza:
Minek? Eleve nem bevágós nadrágban kell sportolni, mert az az minden, csak nem kényelmes.
2021. aug. 6. 11:17
6/9 anonim válasza:
Ha bevág a nadrág, akkor kicsi.Betét normális esetben nem kell sima napokban.Más ha folyás van, de akkor orvost is illene meglátogatni.
2021. aug. 6. 12:59
7/9 anonim válasza:
#3 13 éves korom óta hordok minden nap, mert nekem alapból is van folyásom, fertőzésem nincs. 12 éve semmi bajom a betéttől.
2021. aug. 7. 08:50
8/9 anonim válasza:
"13 éves korom óta hordok minden nap, mert nekem alapból is van folyásom"
Talán nem lenne, ha normálisan szellőzhetne a rendszer...
2021. aug. 7. 08:59
9/9 anonim válasza:
Ha folydogálok, berakok, de néha elfelejtem vagy nem tudom előre, hogy lesz. Ha valami "nagyon keményet", fizikailag nagyon igénybe vevőt tervezek csinálni, néha berakok előtte egy tisztaságit, utána meg kiveszem, de nem gyakran, mert bármit csinálok, elcsúszik. Tisztaságiból meg nemigen gyártanak szárnyasat, szárnyas intim betétet meg nem rakok be ezért. Ha megvan, akkor viszont csak szárnyasat használok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!