Norcolut - noretiszteron Mellekhatas?
Figyelt kérdés
Nektek milyen mellekhatas lepett fel?2021. aug. 5. 15:35
1/1 Cubina válasza:
Norcolutot kaptam súlyos ösztrogén-túltengésre és csillapíthatatlan vérzésre. Addigra már olyan súlyos mértékben voltam vérszegény, hogy szó szerint a végemet jártam. Minden nap oxigénhiányos, elsötétülős rohamaim voltak, nem kaptam levegőt, zúgott a fülem, nem tudtam gondolkodni.
Amikor elkezdtem szedni a Norcolutot, a napi egy rohamból napi 4 lett, úgy éreztem hogy vége, meghalok.
Rám nagyon rossz hatással volt az a gyógyszer, igaz hogy már eleve halálközeli állapotban voltam, de az még rátett egy lapáttal.
Abba is hagytam a szedését pár nap múlva, mert csak rontott az amúgy is szörnyű helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!