Norcolut tabletta menstruáció eltolására?
Figyelt kérdés
Írt már fel valakinek az orvos menstruáció kitolás céljából norcolutot? Teljesen szabályosan jön meg, egy műtét miatt kell kitolni. Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Biztos, hogy amíg szedem, nem fog megjönni?2021. jún. 26. 00:42
1/3 anonim válasza:
Én kétszer szedtem. Egyszer sem ugy jött neg vele, ahogy kellene. Első alkalommal még a kezelés alatt megjott. Második alkalommal meg hetekkel utána, szóval teljesen függetlenül tőle.
2/3 A kérdező kommentje:
O basszus, reméltem, hogy amíg szedem tuti a dolog. :/
2021. jún. 27. 08:00
3/3 anonim válasza:
Lehet,hogy csak én vagyok ilyen selejtes. :)
Elvileg úgy működne, mint a fogamzásgátló. Hogy utána jön pár napon belül egy megvonásos vérzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!