Antibiotikum kúra alatt szex? Vagy csak orál lehet?
Sztem a hólyaghurútnak nincs köze a sexhez..
Kivéve ha pasi vagy.
Az felfázástól szokott lenni.
első vagyok, hatalmasat tévedtek. :)
Ugyanis erre erős antibiotikumot kap, ami a hüvely ph-ját kicsinálja. Tudom, mert nekem is volt már, egy kis szex, figyelmetlenség és ülhet a nőgyógyásznál viszkető, égő puncival. (ha gumit használnak akkor is, főleg ha esetleg a pasija megujjazza...)
Ráadásul áthúzódhat a nemiszervre is mivel a húgycső kijárata majdnem ott van, ahol a hüvely bejárata.
Ezért szokták (A NORMÁLIS ORVOSOK) megkérdezni hogy "folyása van?" "nőgyógyásznál nézesse meg magát" stb...
szerintem kibírod a 8 napot, de már vannak ebben a témában kérdések, elolvashatod azokat, hidd el írnak erről sok mindent ami igaz.
legtöbbször nem felfázástól van a hólyaghurut, hanem baktériumok okozta gyulladás következménye.
főleg az E-coli baktérium, (remélem jól írtam), ami a végbél felől vándorol oda, ennélfogva a hüvelyt is megfertőzheti, hiszen az még közelebb van. attól függ, mennyire erős ott a védelmi rendszer.
a szex során a végbélnyílás még közelebb kerül a női nemi szervekhez, főleg hogy ott sok esetben nedves minden, simán átvándorolnak a bacik.
jajj:s
nem találtam ebben a témában kérdéseket...lehet rosszul kerestem. tudtok linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!