A kamaszlányok szülei a strandolós nyaralások időpontjának tervezésekor figyelembe veszik, hogy a lányuk mikor fog menstruálni?
Nekem soha nem volt meg akkor, amikor osztálykirándulás volt vagy családi nyaralás. Fogalmam sincs, hogy lehetett ilyen mázlim.
Egyszer volt talán, hogy megvolt. Ott tengernél voltunk (tiszta víz) és simán vattát tettem a fürdőruhámba. Nem akadályozta volna senki és semmi meg, hogy bemenjek a vízbe. :)
(Tampont eszem ágában nem volt használni a szüzességem elvesztése előtt és őszintén, azóta sem használtam sokszor.)
11
De jó ezt olvasni. De akkor neked és a húgodnak kb. ugyanakkor jön meg?
14: mi az, hogy nem engedtek használni...??
Lekövettek hogy mit csinlsz a wc-ben...?? vagy hogyan???
A betétet az anyja vette...??
Én már 13éves koromban magamnak vettem, én tudtam, hogy melyik a jó.... De simán használtam tampont...
Miért kéne? :D
De komolyan... 32 éves vagyok, havonta változik, hogy épp 27 napra, vagy 32-re jön meg. Kamaszként még ennyire sem volt pontos a ciklusom, tervezhettük mi a nyaralást x. dátumra, hogyha a kedves szervezetem úgy döntött, ő akkor másfél csúszással kezdi a menzeszt x dátum utáni harmadik napon.
Létezik tampon, de nem hiszem, hogy egy tök kiszámíthatatlan gyerek-ciklushoz kéne alkalmazkodni a családnak, plusz a munkahelynek, amikor a szabit kérik.
#19: pontosan!
Elég ha két-háromszor tolódik pár napot - és már tervezhetetlen az egész 5-6 hónappal előre... Mert ugye nem lehet prognosztizálni, hogy fog-e tolódni vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!