Nők! Szokott késni a menstruációtok? Ha igen hány napot? És miert?
Igazabol most nem szeretnek rossz valaszokat kapni
De a parommal mindig gumi nelkul szeretkezunk de eddig sose volt baj, kesett par napot de termekeny idoszakban is szeretkeztunk kb 3szor
De nem csak ebben a honapban hanem mar maskor is volt ra pelda de semmi baj nem volt
Jelenleg szerda ota kesik azaz 5napja
Szerintetek kellene aggodnom?
Mindig idoben kihuzta
Es eddig sose vedekeztunk a fel ev alatt
2-es vagyok
Nem feltétlenül jelent bajt. Mi is csak megszakítással védekezünk a férjemmel évek óta, és nem lett belőle baba. Ha időben kihúzza, nagyon kevés az esélye, szóval ne stresszelj túlságosan rá. De ha nagyon nyugtalanít, vegyél egy tesztet, azzal nem veszítesz semmit.
Akkor az us befolyasolhatja ha mostanaban rendszertelenul etkezek?
Pl egyik nap egyszer ettem
Masnap pedig rengetegszer
Meg elvileg a stressztol is keshet es mostanaban kicsit stresszes vagyok
Szia!
Nagy sansz szerintem sincs rá, bár ha megszakítással csináljátok a termékeny napokat nagyon ki kéne hagyni! Az úgy elég veszélyes lehet.
Bár én sosem védekeztem így, szerintem az ettől való stressz miatt késne nekem mindig.
Egyetlen egyszer jártunk úgy a 4 év alatt, hogy picit lecsúszott gumi úgy féltem egy hetet késett :D szóval lehet ilyenektől is ja, stressz, kevés/nem megfelelő étkezés (nem feltétlen maga a vékonyság, ezt sokan nem tudják, hanem a durva fogyókúra, én pl alapból nagyon vékony vagyok mégis megjön rendesen), hormonális ingadozás stb.
De amúgy ha semmiképp nem csúszhatna be baba, mert nagy baj lenne, ne így védekezzetek. Mem termékeny napokon elenyésző az esély, de azért ott van az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!