Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nők! Szokott késni a menstruác...

Nők! Szokott késni a menstruációtok? Ha igen hány napot? És miert?

Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 01:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Fogalmam sincs, jelenleg 60 nap.
2021. aug. 1. 01:33
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Szokott. Késett már pár napot, egy hetet, egy hónapot is. Nem tudom, miért, a női ciklust rengeteg dolog befolyásolhatja. (Étkezési szokások, stressz stb)
2021. aug. 1. 01:40
 3/18 A kérdező kommentje:

Igazabol most nem szeretnek rossz valaszokat kapni

De a parommal mindig gumi nelkul szeretkezunk de eddig sose volt baj, kesett par napot de termekeny idoszakban is szeretkeztunk kb 3szor

De nem csak ebben a honapban hanem mar maskor is volt ra pelda de semmi baj nem volt

Jelenleg szerda ota kesik azaz 5napja

Szerintetek kellene aggodnom?

Mindig idoben kihuzta

Es eddig sose vedekeztunk a fel ev alatt

2021. aug. 1. 01:48
 4/18 A kérdező kommentje:
És semmi tunetet nem erzekeltem
2021. aug. 1. 01:49
 5/18 anonim ***** válasza:
28%

2-es vagyok

Nem feltétlenül jelent bajt. Mi is csak megszakítással védekezünk a férjemmel évek óta, és nem lett belőle baba. Ha időben kihúzza, nagyon kevés az esélye, szóval ne stresszelj túlságosan rá. De ha nagyon nyugtalanít, vegyél egy tesztet, azzal nem veszítesz semmit.

2021. aug. 1. 02:00
 6/18 A kérdező kommentje:

Akkor az us befolyasolhatja ha mostanaban rendszertelenul etkezek?

Pl egyik nap egyszer ettem

Masnap pedig rengetegszer

Meg elvileg a stressztol is keshet es mostanaban kicsit stresszes vagyok

2021. aug. 1. 02:04
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
Egészen megnyugodhatsz, bármi lehet. A terhességet teszttel ki tudod zárni, 500 Ft.
2021. aug. 1. 02:12
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Nagy sansz szerintem sincs rá, bár ha megszakítással csináljátok a termékeny napokat nagyon ki kéne hagyni! Az úgy elég veszélyes lehet.

Bár én sosem védekeztem így, szerintem az ettől való stressz miatt késne nekem mindig.

Egyetlen egyszer jártunk úgy a 4 év alatt, hogy picit lecsúszott gumi úgy féltem egy hetet késett :D szóval lehet ilyenektől is ja, stressz, kevés/nem megfelelő étkezés (nem feltétlen maga a vékonyság, ezt sokan nem tudják, hanem a durva fogyókúra, én pl alapból nagyon vékony vagyok mégis megjön rendesen), hormonális ingadozás stb.

De amúgy ha semmiképp nem csúszhatna be baba, mert nagy baj lenne, ne így védekezzetek. Mem termékeny napokon elenyésző az esély, de azért ott van az..

2021. aug. 1. 04:15
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Most is késik.
2021. aug. 1. 15:02
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem is késik, 47.nap vagyok :(
2021. aug. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!