Késik a menszeszem! Sosem szokott 5-6 napnál többet késni, de már másfél hete késik. A hasam fáj, a nunim is és csíp ha pisilek. Eddig nem gondoltam semmire, de ennyi idő után már aggaszt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
1-2 hete voltam hasi UH ott nem találtak semmit. 6 éve menstruálok.
17/L
2018. márc. 17. 22:12
1/2 anonim válasza:
élsz szexuális életet? ha a terhesség kizárható nyugodj meg a te korodba sokakkal előfordul hogy kimarad 1 hónao ha a következő hónapva se jön meg akkor sincs baj elmész orvoshoz ő meg felir egy gyogyszert amitől megjön bár arra lehet 3 hónapot kell várni mig nem jön meg
de van egy gyogynővény alapu gyogyszer a premens segiti a peteérést és helyreállitja a szabálytalan ciklust és ezzel mivel gyogynővény alapú nem ártasz magadnak
2/2 A kérdező kommentje:
Hát 2x szeretkeztem életem során de az már 11 hónapja volt szóval kétlem, hogy az.. Köszönöm! Lehet kipróbálom!😊
2018. márc. 18. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!