Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 5 napja késik a menstruációm,...

5 napja késik a menstruációm, teszt negatív, oltott miatt lehet ez?

Figyelt kérdés

Szurkál a méhembe, meg fáj is olykor meg a combtövem fájdogál. Ilyen nem szokott lenni. Teszteltem ma is tegnap előtt is, legutóbb 10 napja voltam együtt a férjemmel, a ciklusom 27.napján, csak ekkor a hónapban, máskor nem, és általában 31-33.napon jön meg. Mellem fáj, de nem akar egyszerűen megjönni.

Nem vagyok oltva, viszont anyósom Moderna oltott, és ha találkozok vele, utána 2 napig náthaszerű tüneteket produkálok.2 hónapja is késett pár napot, akkor is előző nap itt volt nálunk.

Múlt hónapba mikor itt volt, akkor még aznap meg is jött hamarabb 4 nappal.

Nem csak én hanem kisfiam is taknyos köhög tőle 2-3 napig se előtte se utána se utáni időben nincs semmi baja csak miután a mamával találkozik. .Szóval nem csak beképzelem.. van valakinek hasonló tapasztalata oltottak mellett, nem oltottként?

Mindig szinte pontosan jött meg, de mióta anyósom be lett oltva, mellette megzavarodott.

Elkezdtem cickafark teát inni hátha meghozza.

Más járt már így?

Verhességet mennyire zárhatom ki 2 negatív teszt után? Mert már én abba se vagyok biztos..

2021. júl. 27. 17:54
 1/10 A kérdező kommentje:
Terhességet akart lenni, csak figyelmetlen voltam, bocs
2021. júl. 27. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 32 éves vagyok és 22 éve menstruálok, sose késett még ennyit, a terhességen kívül, nem is maradt ki egyszer sem.
2021. júl. 27. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle kapcsolat nincs anyósod oltásával. Ha védekezés nélkül szexeltél 10 napja lehetsz terhes, úgy, hogy még teszt nem mutatja ki, csak pár nap múlva. Nem fogyókúrázol?
2021. júl. 27. 18:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem
2021. júl. 27. 18:05
 5/10 A kérdező kommentje:
5 éve elkezdett megerősödni a szőrzet rajtam, ott is lett ahol eddig nem volt, voltam vele orvosnál vizsgálatokon, mindent rendben talált, kisfiam 8 hónap próbálkozás után jött össze. Mindig pontosan jött meg, lehet hogy emiatt késne? Nem vagyok cukros, nincs pcos, azt mondták örökölt dolog, van rajtam felesleg kb 20 kiló
2021. júl. 27. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

unokaöcsém oltatlan.

Az egész család, szülők, nagyszülők, dédik oltottak.

Pfizerrel 85%-ban.

Egyik dédi moderna.

Sosincs baja, ha vele találkozik.

Mástól se.

Az oltatlan barátja betegeskedett, utána ő is.

2021. júl. 27. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Túlsúly miatt lehet, fokozott szőrösödés, gyermektervezésben is nehézséget okozhat.
2021. júl. 27. 18:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Mikor a fiammal terhes lettem, szülés után a védőnő tudva ezeket a gondjaimat kedvesen közölte, hogy csodálkozik hogy tudtam egyáltalán teherbe esni, és kihordani.....

:(

6 hónapra a lepény el is ért 3.fokúra 2 hónapot kórházban töltöttem szülésig.

Na, de akkor lehet hogy emiatt késik, nem anyósom miatt, csak már mindenre gondolok,lehet hogy ez egy ilyen alkalom az évben, nem tudom

2021. júl. 27. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A túlsúly is összezavarja a hormonháztartást.
2021. júl. 27. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a pajzsmirigyed is ludas lehet, ha szorosodsz es a mensi sem az igazi. Erdemes lenne egy endokrinologust felkeresned
2021. júl. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!