Van olyan nő akár itt, akár az ismerőseitek között, akinek egyáltalán nem fáj a menstruáció?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nincsenek görcseik, fejfájásuk, nem szédülnek és gyógyszert sem kell szedniük.
17/L
2021. júl. 26. 16:57
1/20 anonim válasza:
Persze, van pár ilyen ismerősöm.
2/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fáj.
Félidőben szoktam görcsölni picit, a ciklusom 14. napján, peteéréskor. Beveszek két NoSpát és ennyi volt.
Mikor épp megvan, akkor semmi fájdalmam nincs.
3/20 anonim válasza:
Az általánosomban majdnem az összes lány ilyen volt, nem hitték el, hogy rosszul vagyok, azt mondták, ne hisztizzek már. Aztán majdnem elájultam tesin. :D
4/20 Metionin válasza:
Nincs, az ismerőseimnek mind fáj valamennyire. Nekem meg...ha nem szednék fogamzásgátlót, fel se bírnék állni.
5/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán semmi tunetem
26L
6/20 anonim válasza:
Jelen, de már 40 elmúltam. Nem szültem, nem szedek gyógyszert, és a te korodban még voltak görcseim, aztán teljesen elmúlt magától.
7/20 Metionin válasza:
6. oohhh akkor még van remény :D
8/20 anonim válasza:
Nekem mostanában nem szokott fájni. Régebben ritkán görcsöltem, de olyankor nagyon.
9/20 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, nekem semmi extrém fajdalmam nincsen. Menstruáció alatt a lábam szokott fájni, nagy ritkan a hasam alja de nagyon minimálisan, nem kell gyógyszert bevennem soha.
10/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fáj. Az első 2 megviselt, azóta semmi. N/28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!