Hajsűrűsítésre kinek mi vált be? Covid miatt elég ritka lett a hajam, szeretném ha minél hamarabb visszadúsúlna.
#14, Akkor szerinted miket nézessek még?
"Mondjuk az ne zavarjon H hány hormon befolyásolja a hajhullást stb... -.-""
Mindegyikotoknek igaza van. Hullhat pl hormon problema miatt (vervetellel kiderul) es a covidnak is egy ismert mellekhatasa.
Lehet mar kapni olyan keszitmenyeket, amik kifejezetten hajhullasra es/vagy hajdusitasra valok. Interneten keress rajuk. De jo lehet a hagyma kura is.
Szia!
Én elég súlyos lefolyású covidos voltam.
De régebben, sokszor voltam influenzás is.
Nem a covid miatt hullik a haj, hanem a láz,legyengült immunrendszer miatt általában. Hiszen, a szervezet a betegségre koncentrál és nem a hajhagymákra, körmökre, bőrre.
Nekem is nagyon elkezdett hullani a derékig érő hajam.
Konkrétan kopaszodni kezdtem.
Szinte minden hajmosásnál ültem a kádban és sírtam, mert csomóban hullott.
Mostmár jobb.
Ezeket kezdtem el szedni, illetve használni.
Ugyan hullik még, de nem olyan intenzíven.
Biovanne kapszulát szedek reggel és este.
De a Jutavit beauty caps-rólis olvastam sokat és jónak tűnik.
Továbbá Cvitamint szedek és magnéziumot.
Samponnak a Vichy Dercos Energising-et használom.
Balzsamnak pedig, Dr.Immun 25 Gyógynövényes hajbalzsamot használom.
Továbbá 2 hetente egyszer ricinus olajat is használok.
Tudom, ez elég összetettnek és költségesnek tűnik.
De a szervezetnek, szüksége van a vitaminokra.
Igazából, újra kell indítani.
Elég hosszas folyamat.
De 2 hónap alatt sikerült annyit elérnem, hogy a baba hajam a fejem feléig ér, és nem hullik már annyira.
Sok sikert és jobbulást kívánok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
#18-as köszönöm és a részletes leírást is! Örülök, hogy van remény és hogy a leírtak segítenek neked.
A ricinus olajat meddig hagyod a hajadon? Olvastam, hogy ha túl sokáig rajta hagyjuk akkor hajhullást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!