70/B-s melltartó egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Olyan kicsinek találom a mellem:/ Tudom hogy még 13éves vagyok csak és még nőni fog vagyis nagyon remélem hogy igylesz.. de akkor is látok olyan 14éves lányokat akiknek sokkal nagyobb a mellük és annyira zavar:S csak normális válaszokat légyszives2010. aug. 27. 23:31
22/28 anonim válasza:
na most akkor én jövök,és eldöntheted h melyikünknek van jobb sorsa
60/a 18 éves múltam...
23/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Titeket is felpontozlak!:)
2010. aug. 28. 12:36
24/28 nicole5335 válasza:
szerintem a 70B ennyi idősen egyáltalán nem gond. 16 leszek és én 75Bset hordok. Nem mondom, hogy nem örülnék ha kicsit nagyobb lenne, ugyanis körülöttem is elég nagy mellű lányok vannak, de barátom azt mondta neki tetszenek mert formásak és kézre esnek, tehát nem csak a méret a lényeg ;) egyébiránt ennyi idősen fog elkezdeni igazából nőni a melled, tehát ne rágódj ezen =)
25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Háát remélem hogy így lesz:)Neked is megy a zöldike!!:)
2010. aug. 28. 13:56
26/28 anonim válasza:
ez neked kicsi??:O:O:O én 13 vok és 70A-s melltartóm van. akk én mit szoljak ??? alig van mellem :S :((( szerinted én h érzem magam :((( bár nekem az osztálytársaimnak is kis mellei vannak
27/28 anonim válasza:
előző vok
én a helyedben örülnék h ekkora és nem kisebb ez pont jó ilyen korban sztem
28/28 anonim válasza:
jó az a mellméret, ne akarj fejőstehén lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!