70/B-s melltartó egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Olyan kicsinek találom a mellem:/ Tudom hogy még 13éves vagyok csak és még nőni fog vagyis nagyon remélem hogy igylesz.. de akkor is látok olyan 14éves lányokat akiknek sokkal nagyobb a mellük és annyira zavar:S csak normális válaszokat légyszives2010. aug. 27. 23:31
1/28 anonim válasza:
Nekem 75B-s melltartó kell, tehát csak a hátam nagyobb...a 70B 13 évesen szerintem tök jó, van, akinek akkora sincs :) (13L)
2/28 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 27. 23:37
3/28 anonim válasza:
13 éves vagy mikor 14 éves leszel lehet lesz akkora melled mint az illető 14 évesnek... :D
én 15 éves vagyok és nagy a mellem kisebbet szeretnék :) de ez adottság kérdése is...van olyan felnőtt aki 70/B-s melltartót hord... te pedig még nőni fogsz ... :) ez ne zavarjon téged...türelem :)
4/28 anonim válasza:
nekemis 75/B s a mellem de én 17 éves vagyok. na ilyenkor mi van?semmi! nem tehetek róla így kell magam elfogadni.
5/28 anonim válasza:
Nekem 15 évesen 85/E-s melltartó kell. Szívesen cserélnék veled.
6/28 anonim válasza:
Nemhogy örülnél,még itt siránkozol...Én 13 évesen nem is hordtam melltartót,mert nem volt miért...Most vagyok 15, sőt,lassan 16 és csak 80/A-sat hordok.Na ehhez mit szólsz?Kezded magad jobban érezni? =P
Ł/15 ^^
7/28 anonim válasza:
Nekem 17 évesen kell 70/B-s melltartó..vagy 75/A-s..szóval..nyugi!:)
8/28 anonim válasza:
vagy csak szimplán nézd meg a legtöbb csontsovány A-s modellt elölről..lapos, mint a deszka kb...
9/28 anonim válasza:
nekem 7O/F a méretem 18 évesen.
10/28 anonim válasza:
Ez neked kicsi?? Én 19 éves vagyok, A-kosár a méretem, ráadásul duci vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!