Minden vizsgálat rendben akkor mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Sokszor éreztem a jobb mellemben szúró érzést, azt is a mellem szélén, kisugárzott a hónaljamba. Voltam vizsgálaton, nőgyógyásznál, ultrahangon, mammográfián, hálistennek semmit se találtak. Akkor mitől lehet? Izom fájdalom? Ideg becsípődés? Vagy hallottam olyat hogy hormon hiány... De milyen hormon?? Hova menjek még tovább? :( így maradok örökre???2021. júl. 22. 13:00
2/9 anonim válasza:
Sajnos nem tud az orvostudomány minden tünetre okot találni. Sok mindent meg tudunk gyógyítani, sok olyasmit is, amit száz vagy akár tíz éve se tudtunk. De nem mindent.
3/9 A kérdező kommentje:
Hypohondria okozhat ilyen tünetet??
2021. júl. 22. 14:30
4/9 anonim válasza:
Bármit okozhat, bármit beképzelhetsz magadnak....
5/9 A kérdező kommentje:
Azt értem. :( de ennyire valóságosan? Soha nem gondoltam volna. :(
2021. júl. 22. 15:05
6/9 anonim válasza:
Nekem a ciklusom egyes napjain is vannak ilyen érzéseim, hormonális.
7/9 anonim válasza:
Krónikus epehólyag gyulladásom van, hasonló érzés, de az hasi ultrahangon kiderült volna.
8/9 A kérdező kommentje:
Epehólyag gyulladást érzed a melledben?? 😖 Más tünet?
2021. júl. 23. 08:49
9/9 anonim válasza:
Az epehólyag a jobb bordaív alatt van, ezért érzem úgy, mintha a mellem fájna, de UH-n ezt nézik, úgyhogy nálad kizárható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!