Viszket a vaginám és fenekem is, ugyan úgy a kutyámnak is, mitől van?
Nem szeretnék elmenni orvos, és minden féle képpen elkerülném, mivel a nő gyógyászhoz anya is kéne, és sok dolga van, nem akarom bele keverni. Szóval kérlek, ha válaszolsz, ne mond, hogy menjek el, mivel ez lenne a legegyszerűbb, de ezért is kérdezem itt, hátha van más mód, hogy megtudjam mi bajom van.
Már egy hete viszket lent teljesen minden, és elvileg halszaga is van, a kutyámmal alszok, és azt vettem észre, hogy ő is viszket 3szor is át néztem, de rajta nem láttam semmit.
Ez biztos? Mármint mikor még nem viszketett annyira akkor mondtam a nővéremnek, de ő azt mondta, hogy ne legyek hülye és nem vagyok férges, pedig ez bennem is felmerült.
Ő sem szeretné anyát bele keverni, ezért még akkor megnézte és azt mondta semmi bajom (a nővérem gyógyszerészetit végzett azaz ugyan úgy tanulta a betegségeket és a megoldásátrá ezért hiszek neki).
Nem lehet esetleg valami más? Nem tudom, talán valami seb ami viszket mivel gyógyul?
A kutyádnak ehhez semmi köze!
Kevert fertőzésed van, a viszketés gomba, a halszag bakteriális fertőzésre utal. Mivel regisztráltál az oldalon elmúltál 16 éves.. Felhívod a helyi nőgyógyászati rendelőt kérsz időpontot, elmész, és a felírt gyógyszert a nővéred kifizeti. Anyádat ezzel kihagytad belőle, bár nem értem, hogy ez miért fontos..
A halszagú punci bakteriális fertőzés jele. Ahogy előttem írták, nővéred segítségével meg tudod oldani.
Ami a kutyát illeti, őt is sürgősen vigyétek el állatorvoshoz! A fülvakarás utalhat toklászra is, amit mindenképpen szakembernek kell eltávolítani, anélkül hiába kezelitek bármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!