Régóta tartó hüvelyi folyásom van. Van valaki aki esetleg ugyan így volt és sikerült belőle kigyógyulni?
Nagyon régóta már hogy küzdök a hüvelyi folyassal. Néha csak a folyasom van, néha bedurvul és viszket is. A viszketes canesten krém után elmúlik, a folyás ugyan úgy megmarad. Voltam nogyogyasznal, Fluomizin kupot, és 2x-es Fluconert irt fel.
Gyanítom hogy ez sem fog hatni, ha ezelőtt sem hatottak a kúpok de már el vagyok keseredve, nem tudom hogy vessek ennek véget.
Valaki akinek esetleg van jó tanácsa?
Citológia rendben van?
Nekem HPV virusnál volt ilyen tünetem,semmi nem hatott,mindig olyan volt mintha valami fertőzésem lenne.
Vagy esetleg gyengébb az immunrendszered.
A sok kúpozással csak rontasz a helyzeten, mert állandóan felborítja a hüvelyflórádat.
Egyébként milyen hüvelyi folyásod van? Túrós, esetleg büdös is? A hüvelyed szokott fájni, “égni” ?
Mert ha csak kevés, és teljesen szagtalan, (és ha nem is viszket), akkor az normális, nem kell semmit használnod rá.
Tény hogy veszélyes is lehet,de több mint 100 féle HPV vírus van nem biztos hogy ha esetleg HPV-d van akkor az veszélyes fajta.
Szerintem nincs szó ilyenről,a viszketés inkább visszatérő fertőzés jele lehet,talán gyengébb immunrendszer miatt.
Szia, én majdnem 4 hónapig szenvedtem gombával (sárga túrós volt, majd nagy mennyiségű, ami nagyon megijesztett, hogy egészen elképesztő színe lett: narancssárga, ekkora már bőgtem, hogy mi a tök lehet, de MINDEN negatív volt, p1-es volt a cytológiám, nem tudtam egyszerűen emiatt nemi életet élni. Folyton csak a Candida albicans tenyészett ki), nagyon ki voltam. MINDENT
Nőgyógyászt váltottam, ő Orungalt írt fel (2*2) és megszűnt, ez egy szájon át bevehető tabletta. Csodálkztam is, hogy nem helyi hatásút.
Bár hozzátartozik az én történetemhez, hogy nagyon rossz lelki állapotban voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!