Benőtt szőrtüszők ellen valami?
Egyszerűen nem tudok velük már mit kezdeni. Az egész szeméremdombomat gyantáztatom, sohasem borotváltam. Eleinte nagyon szép volt, sima, de az utóbbi 4-5 hónapban annyira benőnek a szőrtüszők, hogy olyat még sosem láttam. Ki szoktam nyomkodni a nagyját, amit ki lehet, de most például már három hete kijött egy nagy, amit nem lehetett kinyomni. Mellé, szinte már rá közvetlenül nőtt a következő, majd mellettük a harmadik. Ott egy hatalmas góc, látszik a bőröm alatt a fekete szőrszál, és gusztustalanul néz ki. Annyira mélyen van, hogy nem tudok vele csinálni semmit, és iszonyatosan fáj.
A kozmetikusom azt mondta, használjak rá krémet vagy hintőport. Egyik sem jó. Pedig a kozmetikusom szerint az én benövéseim "semmik" ahhoz képest, amiket lát nap mint nap... Segítsetek, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!