Mi történik, ha a menstruációm 4.napján bemegyek kicsit a tengervízbe?
Megesz a cápa. No viccet félretéve, (persze van ahol van rá esély pl Egyiptom teljes egész területe nyílt víznek számít) de sokminden attól is függ, hogy mennyire vagy fogékony a fertőzésekre. Nekem akkor se lenne bajom ha a szemétdombon húznám végig magam csupasz fenékkel, míg a húgom kicsi kora óta állandóan küzd odalent a fertőzésekkel, már attól is elkap valamit, ha csak rá gondol, a fél életét a nőgyógyásznál tölti.
Egyébként mi a baj a tamponnal? Nem olyan ördögi dolog az, én 12 évesen a 3. menstruációmtól azt használtam. Egyébként az sem véd a fertőzésektől a vízben, sőt…
7-es, a kérdező tampon nélkül akar ázakodni, mert "nem tudja felrakni".
Kérdező menjél, ha szerencséd van elkapsz valami jó kis fertőzést és legközelebb nem leszel ilyen idi...ta.
Tengervíz sós, nem sok esély van rá, hogy bármit elkapj. Sajnálom, hogy pont ilyen rosszul jött ki az időzítés, pont a nyaralásra...
Ha legközelebb mész nyaralni, érdemes beszerezni direkt menstruációs fürdőbugyit, sztem klasszul néznek ki és állítólag szuper jól működik is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!