Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt hiszem tampon-fóbiám...

Azt hiszem tampon-fóbiám van... Mit csináljak? Megesett már ez valakivel?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, kb. 3 éve jött meg az első vérzésem. Azóta betétet használok. Már egyszer-kétszer rákényszerültem volna a tamponra, mivel azóta minden nyaraláskor megvolt, de nem mertem kipróbálni. Most is pont ekkor jött meg persze. Anyukám adott tampont, elolvastam a használati utasítást, és levert a víz. Nem vagyok egy ijedős fajta, bátor természetű vagyok, de ez valahogy kifog rajtam. megpróbáltam feldugni, de nem mertem. Nem ment. Valahogy mintha félnék tőle. És ez még számomra is nevetséges.

És itt felvetődik a kérdés, hogy akkor a leendő párommal hogy megy majd a sz3r3tk3zés? Szűz vagyok, és azon az elven élek, hogy ha nem találom meg a megfelelő partnert, akiben 100%-osan megbízok és szeretem őt, akkor inkább életem végéig szűz is maradok. De ha egy kis tampont nem tudok feldugni oda......

A velem egyidősek már rég elvesztették a szüzességüket (ami már nem azért, de szerintem elég szomorú) én pedig tudom, hogy még nem lennék rá képes. De valyon eljuthatok arra a szintre, hogy olyan közel engedjek valakit magamhoz, hogy csináljak vele ilyeneket? Vagy hogy egyáltalán tudjak tampont használni? (igen, ezt csak én tudhatom, de ha valaki aki olvassa ezt a sok hülyeséget volt már így...)

Visszaolvasva a kérdésemet... igen, tudom, nagyon gáz vagyok.

De a fő kérdésem: van-e még ilyen elcseszett agyú lány rajtam kívül, aki hasonlóan érez/érzett? Ha megoldódott, hogyan?

arra is gondoltam egyébként, hogy lehet, hogy ezt az egészet csak ki kéne nőnöm. (ami nagyon valószínű)

Köszönök minden egyes, még hülye választ is, mert erre a kérdésre nem igazán lehetne normális dolgot írni.

2021. júl. 19. 22:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
73%

Kicsit későn,de hátha még valakinek jól jöhet.

Szintén 16 éves vagyok és nem rég kezdtem csak tampont használni.Én is nagyon féltem de sajnos állandóan kifolyt a betéten kívülre a bugyimba,hiába használtam már akkora betétet aminek 2 db szárnya is volt(középen és hátul).Szépen otthon a mini tamponnal leültem a wc-re és próbáltam koncentrállni.Első nekifutásra nem sikerült,izzadtam és olyan hányingerem lett hogy kikellett nyitnom az ajtót(egyedül voltam itthon) aztán kis pihi után szépen kifújtam magam és másodjára sikerült.Igazgattam egy kicsit meg járkáltam a házban hogy hogy jó és milyen.Elötte pár nappal"tanulmányoztam".Vizet engedtem rá,az ujjammal egy iszonyatosan szűk lyukat csináltam és azon próbáltam áthúzni a tampont,hogy a madzag hogy bírja.Ez is megnyugvást adott.Meg ugye alaposan elolvadtam az útmutatót.Kell egy pici idő mire kitapadztalja az ember,hogy jó és mi hogy van,de egyépként nem olyan nagy dolog mint amilyennek tűnik.Én nagyon szeretem és nekem sokkal konfortosabb is.Nem bírom a vért így nem volt a kedvencem minden pisilésnél a véres betétet látni.Így viszont sokkal tusztábbnak érzem magam.Nem kell ettől félni,elötte nyugodtam nézegessétek meg,de ha nem megy az sem baj!A lényeg hogy nektek kényelmes legyen:)

2021. nov. 25. 22:55
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Pszichológus
2022. jún. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!