Tampon madzagjának egy része bennem maradt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A tampon kijött, de elszakadt a madzag de egy kb. 6 centis darab hiányzik...2021. febr. 8. 17:23
1/9 anonim válasza:
Próbálj nagyon finoman felnyúlni.Remélem rövid a körmöd...
Én pont emiatt utálom a tamopont és nem is használok
3/9 anonim válasza:
Ha van irigálód, egy próbát megérhet..de ha még megvan, szerintem magától is kijöhet akár.
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig soha nem maradt bennem semmi. Egyszer nagyon beteg voltam és véletlenül kettőt raktam fel...
Felraktam az újat és nem éreztem semmit. Egy vékony cérnát, nem találtam meg...
2021. febr. 8. 17:34
5/9 anonim válasza:
Nekem is maradt benn egyszer és fel kellett rendesen nyúlni magamnak ami nagyon nem volt kellemes.....
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem találom...
2021. febr. 8. 18:31
7/9 A kérdező kommentje:
Azóta sincs meg, tampont rendesen használok, de nem találom...
Kieshetett? Vagy egy cérnából nem lesz baj?
2021. febr. 9. 23:23
8/9 anonim válasza:
Lehet, kijött már mondjuk nagywczésnél. Szerintem baj nem lehet belőle, nem olyan anyag az, és hát hova is menne??? A méhnyakon nehezen jutna át, vagy ragadna be.
Mindenesetre ha gyulladásra utaló jeleket tapasztalsz később, látogasd meg a nógyógyászod.
9/9 Angel3000 válasza:
Szia! Ilyen velem is elôfordult, nagy nehezen tudtam csak kipiszkàlni az ujjammal!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!