Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár napja voltam elsőnek...

Pár napja voltam elsőnek együtt a barátommal és néha eléggé alhasi görcseim vannak vagy fáj egy kicsit a hasam, ez mitől lehet?(Nem védekezdtünk, de idő előtt kivette)

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet attól hogy sokat "püfölte" a méhszájadat. Nekem attól szokott fájni hogy túl mélyre tolja.
2021. júl. 19. 20:38
 2/9 anonim válasza:
90%
Miért nem védekeztek? Az abortusz jobb lesz?
2021. júl. 19. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez lehet valami fertőzés, lehet az intenzív együttlét miatt is, de hogy idő előtt kivette, azzal nem vagy kint az erdőből. Az előváladéktól is teherbe eshetsz. A fájdalom miatt keresd meg a nőgyógyászodat.
2021. júl. 19. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha az alhasi izomgörcs nem oldódik orgazmussal, akkor a fájdalmas izomfeszülés napokig megmaradhat. Ennek pandanja a vőlegénybetegség.
2021. júl. 19. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
17%

Bírom hogy mindenki elkezdi ijesztgetni a másikat csak azért mert azt írta, hogy a végén kikapta a lompost. Évek óta ezt csináljuk párommal, nem szerencsejáték, tudni kell használni ezt a módszert és akkor nem lesz terhesség. Abortuszt meg főleg nem kell emlegetni...

Ui.: előváladékban annyira minimális a spermaszám, hogy lehetetlen attól teherbe esni (persze sokan inkább behazudják hogy ettől lettek terhesek.) Egy meddő férfi spermiumszáma 25 millió körüli is lehet ami fele az átlagosnak. Egy előváladékban ha van egyáltalán (csak abban az esetben ha előtte már volt orgazmus) maximum 5 millió sperma van. Számoljátok ki, hogy ez mennyire eredményes, mikor 25 millióval valaki évekig szenved hogy teherbeejtessen egy nőt folytonos hüvelybe élvezéssel. Bírom ezt az oldalt, mert kb 2 éve jelent meg ez a mondat, hogy "előváladéktól terhes leszel", " a megszakítás hazárdjáték", és egyszerűen nem tudom hogy ennyire nem tanultak az emberek? Az egy dolog, hogy biológia szakos voltam szóval nekem ez egyértelmű, de hogy ennyire nincs alaptudás? Egy bolond százat csinál, ez igaz ezen az oldalon a leginkább. Ha valaki nőgyógyászhoz megy terhességgel, persze hogy azt fogja mondani hogy véletlen volt, később kapta ki... De ilyen nem létezik. Ha később kapta ki akkor nem akarta kikapni, nincs tisztában a saját testének működésével, hogy mennyi idő van az orgazmusig. Fiataloknak valóban nem ajánlott, csak aki tudja mit csinál.

2021. júl. 19. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
"Még abban az esetben is, ha a férfi időben megszakítja a közösülést, bekövetkezhet a terhesség. Egyes szakértők szerint az előváladék elegendő spermiumot tud "felvenni" az előző ejakulációkból a húgycsőben maradt spermiumok közül ahhoz, hogy terhességet okozhasson. Becslések szerint minden 100 nőből 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül. Amennyiben a férfi az ejakulációk között vizel, még mielőtt újra közösülne, úgy kiürítheti a spermiumokat a húgycsőből, ezáltal hatékonyabban alkalmazhatja a megszakításos közösülést."
2021. júl. 19. 22:16
 7/9 anonim válasza:

Azoknak akik hisznek a megszakitasos kozosulesben ajanlom a tajekozodast.

Gondolom biztos sokat olvastatok mar rola, tudjatok amugy is, hogy mia az a pearl index.

Azert a biztonsag kedveert lepotyogom nektek:

terhességek száma x 12 hónap

P= x 100

a módszer alkalmazásával eltelt hónapok száma x nők száma

Na ime a kulonbozo fogamzasgatlo modszerek indexe:

[link]

[link]

Szivesen :)

2021. júl. 19. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudod, ennyiből egy hivatásos orvos sem mondja meg. Elég sok oka lehet, ha néhány nap alatt nem javul, irány az orvos.

A megszakításos közösülés meg egyáltalán nem biztonságos, se teherbeeséstől, se nemi bajtól nem véd.

2021. júl. 20. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy: ha szarul érzed magad, doki, kettő: ne így védekezztek.
2021. aug. 16. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!