Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A vaginám miért fáj?

A vaginám miért fáj?

Figyelt kérdés
valószínű gombám van, vettem Canesten combit, tegnap este nyomtam fel az első hüvelytablettát és még mindig nagyon fáj a vaginám? mitől lehet? vagy ez még normális?
2010. aug. 27. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A gomba viszket. Lehet neked nem is gombád van. Mi lenne, ha elmennél orvoshoz, mielőtt még teljesen félrekezeled magad és súlyosabb bajod lesz?
2010. aug. 27. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:

MIÉRT NEM LEHET ORVOSHOZ MENNI?

drágán veszel mindenféle kétes hatású szert aztán meg magadnak teszel vele rosszat...

menj orvoshoz és majd ő ad hatásos gyógyszert

2010. aug. 27. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Ma nem rendel nőgyógyász ahol lakom :( most mit tegyek?
2010. aug. 27. 14:02
 14/16 A kérdező kommentje:
irjon már valaki pliz :(:(:(:(:(:( ngyon kétségbe vagyok esve:(:(:((:
2010. aug. 27. 14:29
 15/16 anonim válasza:
szia..mi a helyzet?fáj még?esetleg nem lehet, hogy túlzásba vitted a szexet?na és esetleg több fiúval?semmi közöm hozzá, de el sem tudod képzelni mennyi mennyi bajt lehet összeszedni..óvszer és monogámia ma már elengedhetetlen ahhoz, hogy ne szedj össze semmit!menj orvoshoz mielőbb!
2010. aug. 28. 06:56
 16/16 A kérdező kommentje:
csak akkor javul a helyzet ha felnyomom a kúpot, akkor nem fáj de most reggel meg nagyon viszket párkapcsolatban élek és óvszert használunk
2010. aug. 28. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!