Tudnátok segíteni?
Június 19.-én félbehagytam a fogamzásgátlót(volina) mert elég durva szorongásaim voltak(amik azóta elmúltak szerencsére)
Június 21.-én meg is jött a megvonásos vérzésem,tartott 5-6napig,de nem egészen azóta mindennap fáj,görcsöl a hasam ami kibirható,viszont nagyon érzékeny a mellbimbóm amikor hozzáérek.Gindolom ez valahol normális mert hormont szedtem..
Nemtudom mire számíthatok hogy mikor jön meg.
Olvasgattam sokat róla hogy elképzelhető hogy hónapokig nem fog megjönni a menstruációm,de tapasztalatokra lennék kíváncsi hogy kivel mi történt az abbahagyása után.
Rendben van. Előtt oké volt a havim csak nagyon erős görcseim voltak és ez volt az egyetlen megoldás. :)
Köszönöm szépen a válaszodat,kicsit türelmes leszek akkor. 😄
Nekem is, miután abbahagytam, első időszakban minden hónapban (gondolom peteérés környékén) annyira érzékeny volt a mellbimbóm, hogy nem túlzok, ha azt mondom, hogy még az is rossz volt, hogy a felső/melltartó hozzáért.
Legyél tényleg türelmes, nekem is idő kellett, hogy rendeződjenek a dolgok, viszont ha fél vagy 1 év után sem okés a helyzet, akkor orvos.
Illetve, nekem a lady ciklus tea rengeteget segített, jó szívvel ajánlom, de először tényleg adj időt a testednek arra, hogy újra elkezdje a normális működést.
Szuper. :) köszönöm szépen.
Neked is ment a zöld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!