Hogy zajlik elaz első nőgyógyászati vizsgálat ha még szűz vagyok?
Nagyon fáj végbélen keresztül?
Fáj mikor fel helyezi az úját/ujajit?
6
És nem fáj?
5
Ez meg hogy került ide.
Felnőttként már nem fognak végbélen vizsgálni, hogyha feltétlen szükséges, akkor hüvelyi úton, akkor is, ha szűz vagy.
Nem fáj - jó esetben, hozzám nyúlt már orvosnő olyan durván, hogy azt hittem, fejberúgom a hirtelen fájdalomtól -, csak kellemetlen.
Engem 18 és 22 éves szűzen is megvizsgáltak kézzel. Közölte a doki, hogy 1 centis nyílásom van, úgyhogy ő szeretne kézzel. Kellemetlen, egy kicsit fájt, a második alkalommal már nem, de egyszerűen nem tudtam lazítani, pedig többször is kért.
Nekem problémám volt. Az első alkalommal sokat pecsételtem es gyenge volt a vérzés. Válasz: túl sokat stresszelek és valószínű nem eszek elég fehérjét... A második alkalommal összeszedtem egy bakteriális fertőzést (általában húgyúti fertőzésem szokott lenni, mert úszok), így antibiotikumot kaptam.
Mind a két alkalommal elég bunkók voltak a szűzességemet illetően. Az első esetben összenéztek, a második alkalommal pedig megjegyezték hogy pedig manapság a lányok korán kezdik... (-.-) no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!