Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elősször használnék tampont,...

Elősször használnék tampont, de félek, hogy el fog szakadni a zsinórja. Ez lehetséges? Milyen gyakran fordul elő?

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb 30 éve használok tampont, még egyszer sem szakadt el a zsinórja.
2021. júl. 11. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog elszakadni. Mielőtt beteszed, kicsit rángasd meg, akkor érezni fogod, hogy stabil. Meg egyébként is, amikor kiveszed, nem kell erősen cibálni, ettől egy vékonyabb cérna sem szakadna el.
2021. júl. 11. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is rendszeresen használom. Egyszer valahogy sikerült elszakadni, vagy bement a fele, nem tudom. Megijedtem, de volt még kint egy kis rész, ki tudtam szedni.

Ha elszakadna, nem kell kétségbe esni, nem úgy szakad el, hogy az egész madzag a kezedben marad, egy kis rész maradna 🙂

2021. júl. 11. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha el is szakadna - velem még sosem fordult elő - akkor is könnyen kicsusszan kis nyomásra, ha megtelt
2021. júl. 11. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Én le szoktam vágni, ha strandra megyek, fenének lógjony anélkül is kijön
2021. júl. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!