Ez lehet trombózis?
Szerda reggel arra keltem, hogy borzasztóan görcsöl a vádlim. Persze utána egész nap éreztem. Írtam is ki kérdést erről, de ott a magnéziumot ajánlották. Gondoltam veszek. Viszont azóta is fáj a vádlim. Tegnap és ma reggel is alig bírtam felállni. Napközben egész nap feszül. Külső nyoma nincs, csak fáj. Nagyon meg vagyok ijedve most már. Gyakran van ilyen izomgörcsöm, de nem szoktam napokig érezni. Lehet trombózis? Ma egész nap dolgozok, holnap hétvége. Esélytelen az orvos. :(
26N
Nem hinném.
Nekem régen gyakran görcsöld a vádlim mégsem erre gondoltam hirtelen.
Volt amikor annyira fájt a görcs, hogy buszra alig tudtam rálépni és féltem, hogy összecsuklok, azóta persze már csak épphogy érzem mintha be akarna görcsölni de már nem szokott. Ha kienged utána persze, hogy fura érzés lesz hisz kiengedett a görcs. Trombózisnak más tünetei is lennének hidd el. Sőt előtte nézz inkább utána mindig mielőtt kérdeznél, mert lehet az amit gondolsz teljesen más tünetekkel kezdődne mint amid van épp és nem lenne jó ha emiatt félsz. Orvoshoz pedig valahogy el kellene jutni már csak a görcsök miatt is, csak nem esélytelen. :)
24L.
#1: Utánanéztem. Felesleges ez a kioktató hangnem. Nyilván ha a görcs napján fáj még, akkor nem ijedek meg, de napok teltek el és ma is alig bírtam lábra állni. Ez az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk. Hàtha másnak is volt ilyen tünete és tud tanácsot adni, míg eljutok orvoshoz. Estig dolgozok, nyilván tudod mi esélyes és mi nem.
#2: Nem dagad egyelőre, csak izomlázszerű fájdalom van állandóan. Alig bírtam felállni, illetve gyakran úgy érzem, hogy újra begörcsölhet. Tegnap estig még tanfolyamon voltam. Nem mertem kinyújtani egész este a lábam, mert éreztem, hogy megint nem stimmel valami.
3.Elnézést, nem állt szándékomban a kioktatás sőt segíteni szerettem volna neked és ne haragudj ha kioktatásként jött le neked. Sőt én is ezért válaszoltam, a tapasztalataim miatt is. Hátha segíteni tudtam neked kicsit megnyugtatni de itt már a jó szívűséget is támadásnak veszik? :(
Első válasz voltam.
Többet már itt sem fogok jó szándékkal segíteni ha már eleve kioktatásnak veszik a hangnemem pedig tényleg jót akartam neked, próbáltam óvatosan fogalmazni finoman, erre egyből nekem esel és lepontozod mindkét
válaszomat...ezt kapja az ember ha segíteni...
"Ez az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk.."és én ezt is tettem sőt tapasztalataimat is megosztottam.
"Felesleges ez a kioktató hangnem.."elnézést de egyáltalán nem kioktató hangnemmel írtam a válaszom hanem a kérdésre reagálva próbáltam segítséget nyújtani és kis tanácsot adni.
Lehet ezt is lepontozni kérdező, és elengedem innentől fogva.
első és négyes válasz voltam...
5."Ez az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk.."és én ezt is tettem sőt tapasztalataimat is megosztottam.
,-elnézést elírtam kérdezzünk és én erre is válaszoltam. nem írtam sehol hogy ne kérdezz egyáltalán csak előtte tudakozódj kicsit. de látom nagyon máshogy láttad amiket írtam...
Na szia..
7.na ha minden válaszod kötekedő akkor milyen választ vársz?
hol kötekedtem? most már komolyan eldobom az agyam.
EL is megyek mert az első válaszomban egyáltalán nem kioktatni akartalak de ha te mindenkit támadsz örömmel lépek szia..
nem érdekelnek a képeid.
Szétbarmolod a hülye magyarázkodásoddal más kérdését. Meggyanusítasz, hogy lepontoztam a válaszaid, holott nem nyomtam semmit. Ezt bizonyítom képekkel is, erre nem érdekelnek a képek mert hoppon maradtál. :D Komolyan nem hiszem el, hogy mindig ilyen emberek írnak a kérdéseim alá. Egyébként ha lepontoztalak volna, ahhoz se lett volna közöd, de nem abban élem ki magam, hogy a pirosat nyomkodom egész nap mindenkinek.
Tőled eddig sem vártam semmilyen választ, de veled van tele a kérdésem ha nem vennéd észre. Hiába nem reagáltam a másodikra már.
Szerintem nagyobb eséllyel vagy hipochonder mint valóban trombózisod lenne és az első válaszoló szerintem se volt kötekedő láthatod, hogy felpontozták azért...inkább te forgattad ki a szavait és szerintem is vegyél vissza kicsit kérdező ha normális választ szeretnél normális stílussal is lehet reagálni.
-Ismeretlen Valaki-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!