Ha az orvosom csak kedden elérhető, mi lesz addig?
Figyelt kérdés
Strandon voltam, valószínű valami vírust bacit kaptam el, mert fáj az alhasam (méhszáj?), mintha kezdene kialakulni egy hüvelyi diszkomfort érzés..
Én egy kis városban élek, leghamarabb a nőgyógyászom kedden rendel, de addig mit tegyek?
Vettem be vény nélküli fájdalom/gyulladáscsökkentőt, illetve arra gondoltam veszek holnap valami hüvelyflóra tablettát, ami ilyenkor már gondolom kb semmit sem hat…
Arra is gondoltam ráírok a nődokira Facebookon (egyéb esetekben vagy kérdés esetén őt ott fel lehet keresni) és kérem írjon fel receptet sos-ben, de ez így nem gáz?
2021. júl. 8. 22:02
1/3 anonim válasza:
A ciki csak akkor van, ha fotót kér a gyulladt...stb területről.
Ahogy az én esetemben a bőrgyógyász az első kovid hullám ideje alatt.
2/3 anonim válasza:
Nemibeteggondozóval próbálkoznék. Látatlanban semmit sem fognak írni a bajodra, jogosan, hátha többet árt mint használ, és kinyírja a hüvelyflórádat. Én semmit sem használnék addig, mert akkor téves eredményt hozhat a kenet a nőgyógyásznál/nemibeteggondozóban.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy hüvelyflóra helyreállító lehet nem használ, de nem is ront.
2021. júl. 9. 07:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!