Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimutatná ha mellrák lenne?

Kimutatná ha mellrák lenne?

Figyelt kérdés
1honapja körülbelül észleltem egy kis csomo szerűt a bal mellemben, kemény, mozog persze azonnal pánik és irány az orvos voltam mell ultrahangon mondta hogy érzi megnézte az UH-val és azt mondta semmi rosszat nem lát. De menjek vissza, vissza mentem mult honap30 án most sem látott semmit azt mondta nagyon mirigyes a mellem. De hogy megnyugodjak meg ő is elküldött egy másik dokihoz, 19 ére kaptam időpontot pont a szülinapomon.. remélem hogy tényleg semmi komoly.. nagyon félek de kimutatta volna nem? Más tünetem nincs csak az a mellem néha fáj egy pontban ahol többször is megnézte mivel hogy fájt nyomásra, de szerinte mirigyek..

2021. júl. 8. 19:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök hogy minden rendben, remélem nekem sincs bajom
2021. júl. 9. 21:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Minden a legnagyobb rendben veled is hidd el 🤗🤗
2021. júl. 9. 21:50
 13/24 A kérdező kommentje:
Én már nagyon félek.. annyira fáj a bal mellem külső része.. 2 szer megnézte UH val 19 én meg egy másik doki is megnézi nagyon félek hogy ez mellrák🙁 de kimutatta volna nem?
2021. júl. 16. 20:50
 14/24 anonim ***** válasza:

Igen ha valami lenne ott azt kimutatja az ultrahang a legkisebb elvaltozast is. Kézzel is megvizsgal az orvos de azért küld ultrahangra mert ott a legkisebb elváltozás is látható amit az orvos esetleg nem érez a kezével.

Biztos hogy nincs mellrakod!!!!

2021. júl. 16. 20:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Hat nagyon nagyon remelem.. tenyleg alaposan megvizsgált + UH val is tobszor megnezte es nagyon figyelt.. de az zavar hogy erzi a csomocskát es az UH megse mutatja ki hogy mi az.. szerinte meg cistam sincs
2021. júl. 16. 21:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak mirigy? Hány éves vagy?
2021. júl. 16. 21:02
 17/24 A kérdező kommentje:
20 leszek 19 én.. remélem nem egy rosszhír lesz a szülinapi meglepim..
2021. júl. 16. 21:06
 18/24 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel 3 napja találkoztam, ő 21 éves,mondta hogy a melleben érzett 3 db csomót, elment orvoshoz megvizsgalta mondta az orvos hogy ebben az életkorban kizart a mellrak! Ilyen fiatalon. Tudom sokan mondják hogy a rák nem válogat... De az orvos se találkozott olyannal akinek ilyen életkorban elő fordult volna ez...

Elküldte a barátnőmet ultrahangra és semmi komoly.. Csak Zsírcsomo, mirigyek.. Idővel felszivodik állítólag

2021. júl. 16. 21:10
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon remélem semmi komoly
2021. júl. 16. 21:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Örülök hogy a barátnödnek nincs komoly baja
2021. júl. 16. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!