Kimutatná ha mellrák lenne?
Figyelt kérdés
1honapja körülbelül észleltem egy kis csomo szerűt a bal mellemben, kemény, mozog persze azonnal pánik és irány az orvos voltam mell ultrahangon mondta hogy érzi megnézte az UH-val és azt mondta semmi rosszat nem lát. De menjek vissza, vissza mentem mult honap30 án most sem látott semmit azt mondta nagyon mirigyes a mellem. De hogy megnyugodjak meg ő is elküldött egy másik dokihoz, 19 ére kaptam időpontot pont a szülinapomon.. remélem hogy tényleg semmi komoly.. nagyon félek de kimutatta volna nem? Más tünetem nincs csak az a mellem néha fáj egy pontban ahol többször is megnézte mivel hogy fájt nyomásra, de szerinte mirigyek..2021. júl. 8. 19:37
1/24 A kérdező kommentje:
A bal mellem also részén találtam
2021. júl. 8. 19:39
2/24 anonim válasza:
Persze, hiszen ezért mentél szakorvoshoz.
3/24 anonim válasza:
Szia. Nekem is nagyon mirigyes a mellem. Én is többször találtam benne csomót, de hála istennek soha semmi baj nem volt, mindig mindent rendben találtak. 😊🙏
4/24 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm a választ
2021. júl. 8. 19:43
5/24 A kérdező kommentje:
#3 sziaa😊 nagyon örülök hogy semmi baj nem volt! Remélem nekem sincs.. nagyon félek hogy ez az orvos rossz hirrel szolgál.😔
2021. júl. 8. 19:45
6/24 anonim válasza:
En privat rendeloben vekony tus biopsziat csinaltattam, mikor nem volt szaz szazalekban egyertelmu. Annyit, hogy mikor vartam, hogy jojjon a szuras, mar kesz is volt.
7/24 A kérdező kommentje:
De nekem semmit sem mondott azt sem hogy ciszta vagy más de ott van a csomo..
2021. júl. 8. 19:52
8/24 anonim válasza:
Valószínűleg cdak mirigyes lesz, ha nem lenne benne biztos, akkor mammográfiára küldött volna. Illetve ha mozog, nem kötött szerkezetű, akkor még inkább biztos, hogy csak mirigyes, esetleg fibroadenoma, ami szintén teljesen ártalmatlan.
9/24 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2021. júl. 8. 20:07
10/24 anonim válasza:
Szia én pont ma egy hete voltam mell ultrahangon. Én is paráztam nagyon. Mivel mindenhol csomót éreztem már a mellemben😅 hála istennek tényleg csak mirigyes a mellem nekem is. Nagyon jók az eredmények hála istenek. Ne félj neked is csak mirigyes a melled nincs semmi problema:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!