Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jó a tőzegáfonya?

Jó a tőzegáfonya?

Figyelt kérdés
3 hete veszítettem el a szüzességem, azóta egyik együttlét sem volt túl jó, mindig fájt. Arra gyanakszom, hogy hüvelyi fertőzés állhat a háttérben. Sosem voltam nőgyógyásznál, és még nem is szeretnék elmenni. Tőzegáfonya kapszulát szedtem annó felfázás ellen is, és azt mondták, hogy az sok mindenre jó még. Most jó lenne a tőzegáfonya?
2021. júl. 7. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Kb. szenteltvíz....

Ha elég felnőtt voltál a szexhez, akkor legyél az a nőgyógyászhoz is!

Persze ha bevállalod a hosszú hónapokon át tartó elhúzódó fertőzést, meg a későbbi következményeket, akkor csak halogasd...

Bocs, de senkit nem lehet megmenteni a saját hülyeségétől....

2021. júl. 7. 20:31
 2/9 A kérdező kommentje:
A szüleimmel nem olyan jó a kapcsolatom, így nem tudják, hogy már volt alkalmam szexuális együttlétben, és nem is szívesen mondom el nekük (ha már nem túl jó a kapcsolatunk). A mostani barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt, vele voltam együtt először. Nem tudom egyedül hogy mehetnék el nőgyógyászhoz, úgy, hogy a szüleim is valakitől ne tudják meg, mivel egy kis városban élek. És így pénzem sincs amiből kifizetni.
2021. júl. 7. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A tőzegáfonya felfázásra, azaz húgyhólyag gyulladásra való. Hüvelyi fertőzésre nem.

Nem biztos, hogy bármi bajod van! Csak szexeléskor fáj?

2021. júl. 7. 20:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen. Nem is viszket, nem is fáj, csak aktus közben fáj, ahogy mozog bennem.
2021. júl. 7. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. Akkor nem vagy elég nedves. De ez már súrolja a kérdés letiltás kategóriát. Ha folytatni akarod, írj privátban. Szülésznő vagyok.
2021. júl. 7. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2. Nögyógyászhoz siman mehetsz egyedül szakrendelőben, tb-re!
2021. júl. 7. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztkba simán elmehetsz, nem kell felnőtt melléd. Ez nagylány os dolog, ne szégyelld. Fontos megőrizned az egeszseged. El is mondhatod a dokinak hogy a szüleid nem tudják és félsz hogy fertőzésesld van. Nem teszik közhírré hidd el!
2021. júl. 7. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy védekeztek?
2021. júl. 8. 08:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Óvszerrel
2021. júl. 8. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!