Mi lehet a baj? 5 nappal ezelott felfáztam Tőzegáfonya kapszulát szedtem kamillás ülőfürdőt alkalmaztam stb most a napokban akadt egy kis problèma ami nagyon aggaszt. A többi lennt
Na szoval par napja èszre vettem hogy enyhèn viszket a hüvelyem bejárata
Olvastam hogy ez a felfázás miatt is lehetsèges gyogyszer nelkul is elmulik a felfazassal egyutt
Nos a felfázás tünetei jelentősen enyhültek,nem kell öt percenkent pisilnem es már nem is csip annyira csak èppen hogy de viszont a hüvelyem az irritálódik ahogy lèpek is èrzem folyásom csak egy nagyon keves van tenyleg hogy alig latszik
Szinte az elmult heten csak tangát hordtam az is okozhatja ezt? Vagy az intim mosakodo is irritálhatja vagy ez tenyleg a felfazas miatt van?
Esetleg meg arra is gondoltam hogy a sikosito okozhatta ezt az apro kellemetlenseget?
Bár azt nem hiszem mert mindig ezt hasznaljuk es eddig nem volt vele baj
Gondoltam rá hogy betadine huvelykúpból felhelyezek egy felet de ha ez nem huvelygomba mert szerintem nem az akkor tobbet ártok mint használok..
Valaki tudja mi lehet a baj?
Nem èltem mellette nemi èletet!
Csak gondoltam rá hogy a sikosito is okozhatta (mert ugye az nem tavozik a huvelybol egy konnyen)
Na de mindegy
Köszönöm a választ!
A síkosító rögtön okozza a problémát, tehát aznap, másnapra már jelentkeztek volna a tünetek.
És tudod, ha írsz a nemi élettel összefüggő dolgokat, akkor abból arra lehet következtetni, hogy közben volt nemi élet is.
De száz szónak is egy a vége, fordulj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!