Tamponnal lehet strandra, vízbe menni?
Figyelt kérdés
Nyaralásra megyek, szűz vagyok még és most használnék először tampont. Pont akkor fog megjönni, és szeretnék strandra, medencébe menni. Normál vagy kis mértű tampont haaználjak? Milyen időközönként cseréljem? Nem kapok el valamilyen fertőzést a vízben?2021. júl. 4. 11:39
1/9 anonim válasza:
Nem komolyan zár, gusztustalan olyan vízben lenni vele, amiben mások is fürödnek, nem tudva arról, hogy te a tamponodat áztatod benne.
2/9 anonim válasza:
Egyszer használtam így, de nagyon fura volt, mindig azt figyeltem, nem folyik e ki belőle valami 😀
3/9 anonim válasza:
A kehely nem erre van? Vagy azzal se lehet vízbe menni?
4/9 anonim válasza:
na ezért nem teszem a lábujjam se közös fürdő vizébe, mert ilyen gusztustalanok a nők. Véres tamponnal belemennek, fuj.
5/9 anonim válasza:
A dm-ben lehet kapni úszótampont + tapaszt ami meggátolja hogy a tamponból bármi kijöjjön :)
6/9 anonim válasza:
Te fürödnél olyan vízbe amibe valószínűleg 10 nő vére szivárog?
7/9 anonim válasza:
Nem ill(ene)ik bemenní vérzési időszakban tamponnal szerintem.
8/9 anonim válasza:
Lehez persze.Úszó edzés sem marad ki, mert megjött.A mekkora kérdés a mennyiségen múlik.
9/9 anonim válasza:
Lehet kapni külön erre a célra tampont. Ugyan drágább, de biztonságosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!