Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetnek menstruáció alatt...

Lehetnek menstruáció alatt PMS tünetek?

Figyelt kérdés

Valahogy nekem csak a menzesz első-második napján van nagyon durva alhasi fájdalmam, kimerült vagyok, az egész világot utálom és folyton kívánom az édes dolgokat. Az előtte levő napokon is jelen van néhány tünet, de jóval enyhébben, szinte észre sem veszem őket.

Más is így van ezzel? Ez normális, vagy lehet valami gond?

2021. júl. 3. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
A mesni alatt is normálisak ezek a tünetek.
2021. júl. 3. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincsenek PMS tüneteid, rengetegen még csak azt sem érzik, hogy megjön, szerencsések..

A menstruáció alatt ezek normálisak.

2021. júl. 3. 23:30
 3/3 anonim válasza:

Egy kis alhasi fájdalom normális.

De amint megnehezítik a görcsök a napjaid,esetleg hányás hasmenés is előfordul akkor fel kéne keresni egy nőgyógyászt,sajnos lehet a hàttérben endometrozis is amit ha nem vesznek észre időben meddöséget okoz.

Nekem az első nap nagyon fáj a hasam és hasmenésem van szinte beköltözök a mosdóba..

Nagyon sok gyógyszert próbáltam már így tudom ajánlani az Algoflex menstruációra kifejlesztett gyógyszerét,egy rózsaszín és egy sárga gyógyszer van benne egymás után kell be venni.

Remélem tudtam segíteni!

2021. júl. 5. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!