Van okom aggódni, ha nem jelentkeznek menstruáció előtt tünetek?
Minden mensi előtt jellegzetes tüneteim vannak: mellfájás már ovulációt követően pár nappal, édesség kívánása, ingerlékenység, fáradékonyság stb..
Viszont most semmilyem tünetet nem észleltem, az edzés is jól megy, édességet sem kívánom jobban, mint általában és a mellem se fáj egyáltalán.
Általában 30. napra szokott megjönni, legutoljára december 1-jén menstruáltam.
Ovulációt is szoktam érezni, olyankor másabb a folyásom, most viszont ezt sem észleltem a hónapban.
Eléggé ideges vagyok emiatt, csináltam két tesztet, egyet 29-én (délután ugyan) és egyet most 1-jén, szintén délután, mindkettő “határozottan” negatív lett.
Óvszerrel védekezünk, nem észleltünk problémát.
Mással volt már ehhez hasonló, hogy semmi tünetet nem észlelt, de megjött? Nagyon félek, nehogy valami nemkívánatos dolog álljon a háttérben.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy most kesni fog, akar 1-2 hetet is, ezert nem erzel tuneteket, de az is lehet, hogy ez most eppen ilyen lesz. Nekem ossze-vissza vannak a tuneteim, en mar nem tudok kiigazodni rajtuk mensi elott, hol a mellem faj, hol a hasam, hol csak hasmenesem van :D
Azert 2-3 nap mulva, ha meg nem jott meg, csinalj meg egy tesztet, de valoszinuleg nem vagy terhes :)
Köszönöm a válaszokat!
Ma reggel csináltam egy tesztet megint, negatív lett. Nagyon reménykedek benne, hogy megjöjjön. :(
Köszönöm!
Azóta csináltam még 2 tesztet..az egyiket szintén reggel pár napja, a másikat most, még mindig negatívak. Mostmár nagyon jó lenne, ha megjönne. Kicsit érzem a tüneteket is, szóval hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!