Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a szex több alkalom...

Miért fáj a szex több alkalom után is?

Figyelt kérdés
Múlt hónap közepén vesztettem el a szüzességem. Azóta voltunk még együtt pár alkalommal, de egyik alkalommal sem esett annyira jól, mindig fájt, amikor betette. Eléggé fel vagyok izgulva, és ő is nagyon óvatos, sosem volt durva, és mindig abbahagyta amikor kértem, stb. Mi lehet ennek az oka?
2021. júl. 1. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy pénisz? Hol fáj pontosan?
2021. júl. 1. 20:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi számít nagynak, én olyan átlagosnak mondanám szerintem. Egyszerűen fáj, ahogy nyomja be, aztán amikor már teljesen belement is úgy érzem, mintha nem férne el ott (sajnálom, de ennél jobban nem tudom leírni:()
2021. júl. 1. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Hat akkor mivel meg csak most veszetted el a szuzesseged meg kicsi a lyuk es hiaba nem tunik nagynak a penisze szamodra ez igy meg az elejen nagy
2021. júl. 1. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Nőgyógyászat, nézze meg, mi a gond!
2021. júl. 1. 21:03
 5/8 anonim válasza:
100%

Mivel nem volt még sok alkalom így az is lehet hogy szűk a hüvely.

Pettingeltek az aktus elött, izgalmi állapotba kerülsz, tágítás van előtte?

Esetleg próbáljatok ki síkosítót, illetve mindenképpen tágítson előtte, majd fokozatosan haladjon beljebb.

2021. júl. 1. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. júl. 1. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szűk vagy, ennyi.

10 éve élek nemi életet lassan, és minden aktus eleje fáj, hiába izgat fel a párom.

2021. júl. 2. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Avaly, ez nem normális, vizsgáltasd ki magad!
2021. júl. 2. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!