Szex miatt késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
2-3 hete veszítettem el a szüzességem, azóta még olyan 4-5ször voltunk együtt úgy a barátommal. Mindig óvszerrel védekeztünk, és többször is figyeltük, hogy minden rendben van-e, tehát kérlek kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy terhes vagyok. A menzeszem mindig a hónap elején szokott megjönni. Tudom, hogy ma még csak elseje, de eddig máskor mindig voltak ilyen "előjelei", nálam például mellfeszülés vagy enyhe alhasi fájdalom, most viszont nem lettem ezekre figyelmesek. Szex miatt késhet a menstruáció, vagy befolyásolhatja ez?2021. júl. 1. 19:06
1/2 anonim válasza:
Nem késhet a szextől, de ez még nem számít késésnek
2/2 anonim válasza:
Ha a szex miatt terhes leszel, akkor késhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!