Váladékozik a jobb mellem?
Ma reggel vettem észre, hogy nyomásra először átlátszó, utána fehéres váladék ürült a jobb mellemből. A szagát nem érzem, hogy esetleg gennyes-e, hála a covidnak, a szaglásom nem igazán tért vissza. Nem nagy mennyiség, magától nem szivárog - egyelőre legalábbis - csak nyomásra. 1 hét múlva esedékes a menstruációm, fogamzásgátlót szedek évek óta. Antidepresszánst is szedek, ez is okozhatja? Autoimmun pajzsmirigy gyulladásom van, amire eddig nem kellett szednem semmit, ez is közrejátszhat? Volt már valakinek hasonló? Eléggé megijedtem, hogy nem-e terhes vagyok vagy rák áll a háttérben... Nyirokcsomóm nincs megduzzadva, furcsa, idegen csomót sem érzek a mellemben, amennyire az idegtől át tudtam tapogatni.
Tegnap párom megölelt, megszorított, a csuklója pont a jobb mellemnél volt, eléggé megnyomta, fájt, szúrt. "Sérülésre" előjöhet ilyen szivárgás?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!